Ostoskorisi on tyhjä

APPLE Ipad Mini 5 Wi-Fi 256GB Silver

Etusivu / Tietokoneet / Tabletit / APPLE Ipad Mini 5 Wi-Fi 256GB Silver
Tuotetta ei enää löydy tietokannastamme. Jos tarvitset apua korvaavan tuotteen löytämiseen, ota meihin yhteyttä.
APPLE Ipad Mini 5 Wi-Fi 256GB Silver (MUU52KN/A)
APPLE Ipad Mini 5 Wi-Fi 256GB Silver (MUU52KN/A)
APPLE Ipad Mini 5 Wi-Fi 256GB Silver (MUU52KN/A)
APPLE Ipad Mini 5 Wi-Fi 256GB Silver (MUU52KN/A)
APPLE Ipad Mini 5 Wi-Fi 256GB Silver (MUU52KN/A)
APPLE Ipad Mini 5 Wi-Fi 256GB Silver (MUU52KN/A)
APPLE Ipad Mini 5 Wi-Fi 256GB Silver (MUU52KN/A)
APPLE Ipad Mini 5 Wi-Fi 256GB Silver (MUU52KN/A)

APPLE Ipad Mini 5 Wi-Fi 256GB Silver

Tuotekoodi:
MUU52KN/A
EAN:
190199064249
Ammattilaisten arvostelut: 123 arvostelua
  • Näytön koko 7.9"
  • Resoluutio 2048 x 1536
  • Paino 3.005Kg
  • Mobiililaajakaistan Ei
  • OS iOS
  • Kapasiteetti 256GB
Kuvaus

iPad mini
Ministä tuli juuri mahtavampi.

iPad minin suosion salaisuus on sen koko ja suorituskyky. Nyt sen suosioon on entistä enemmän syitä. A12 Bionic ‑siru ja Neural Engine. 7,9 tuuman Retina-näyttö True Tonella. Ja Apple Pencilin ansiosta voit merkitä mahtavimmat ideasi muistiin saman tien, kun ne tulevat mieleesi. Silti se on sama iPad mini. Nyt vain entistä mahtavampana.

Design
Kompakti. Kannettava. Taskuunmenevä.

iPad mini on muotoiltu ohueksi, kevyeksi ja kannettavaksi, joten se on täydellinen kumppani, kun olet liikkeellä. Se painaa alle puoli kiloa ja on 6,1 mm ohut, joten voit kantaa sitä helposti yhdellä kädellä ja napata sen vaivatta esiin taskusta tai laukusta inspiraation iskiessä.

Suorituskyky
Kokoistaan pystyvämpi.

A12 Bionic ‑siru ja Neural Engine mahdol­listavat vaikuttavan tehon ja älykkyyden tason. Siru tunnistaa reaaliaikaisen kone­oppimisen avulla kaavoja, ennakoi ja oppii kokemuksesta. Tämän ansiosta voit käyttää appeja kuten Adobe Photoshop CC*, kokea lisättyä todellisuutta tai pelata mukaansa­tempaavaa peliä konsolitasoisilla grafiikoilla.

Retina-näyttö
Ei se näytön koko, vaan pikseleiden laatu.

iPad mini pakkaa yli 3 miljoonaa pikseliä 7,9 tuuman näytölle. Me panimme ne kaikki töihin. Näytön kirkkaus, laaja väriskaala ja heijastuksia vähentävä pinnoite tuottavat tarkat yksityiskohdat ja veitsenterävän tekstin, olit sitten puistossa lukemassa tai kotitoimistolla editoimassa videota. True Tone säätää valko­tasapainon automaat­tisesti, joten kuvat näyttävät luonnollisilta missä tahansa valossa.

Kamerat
Kuvapuheluja. HD-videota. AR-pelejä.

iPad minin etu- ja takakameroilla voit ottaa upean värikylläisiä kuvia ja elokuvamaisia videoita. Mutta se on vasta alkua. Voit soittaa FaceTime-puheluja ystävillesi, skannata dokument­teja ja tehdä niihin merkintöjä tai jopa suunnitella olohuoneesi sisustuksen lisätyn todellisuuden avulla.

Apple Pencil
Pencil tekee ministä maagisen.

Apple Pencil luo iPad miniin uusia mahdollisuuksia.3 Kynä tekee iPad ministä digitaalisen muistilehtiön, jonka voi ottaa mukaansa kaikkialle. Kirjoita muistiin ideoita, allekirjoita dokument­teja ja täytä lomakkeita. Tai tallenna luovimmat ideasi liikkeellä ollessasi piirtämällä, maalaamalla tai luonnostelemalla.

iOS
Suunniteltu auttamaan sinua ottamaan kaikki irti iPadista.

iPad minin iOS tarjoaa sinulle täysipainoisen iPadin käyttökokemuksen kaikkein kompaktimmassa iPadissa. Käytä useita appeja yhtä aikaa, avaa suosikkiappisi Dockista sekä vedä ja pudota tiedostoja yksinkertaisilla Multi-Touch-eleillä. Voit käyttää kaikkia tiedostojasi yhdestä paikasta Tiedostot-apin avulla.

Apit
Yli miljoona tapaa käyttää iPad miniä.

iPad minin mukana tulee tehokkaita Applen suunnittelemia appeja, kuten Kuvat, Kartat, Viestit, Mail ja Safari. Ja App Storen yli miljoonan iPad-apin ansiosta löydät apin kaikkeen, mitä haluat tehdä. Editoi videota, seuraa sosiaalista mediaa, luonnostele idea tai pelaa toimintapeliä ystäviesi kanssa.

iCloud
Paras paikka kuvillesi, tiedostoillesi ja paljon muulle.

iCloud pitää esimerkiksi kuvasi, tiedostosi ja muistiin­panosi suojattuina, ajan tasalla ja kätevästi käsillä kaikilla laitteillasi.4 Tiedostot-apilla voit hallita kaikkia tiedostojasi sekä iCloud Drivessa että iPad minissä keskitetysti yhdessä paikassa.

Yksityisyys ja suojaus
Tietosi kuuluvat sinulle. Ja vain sinulle.

Kuten jokainen Applen tuote, iPad mini on suunniteltu sinun yksityisyyttäsi ja tietoturvaasi ajatellen. Touch ID:llä avaat iPad minin lukituksen helposti ja turvallisesti. Voit myös tehdä ostoksia kätevästi ja turvallisesti Apple Paylla. Laitat vain sormesi Touch ID ‑tunnistimelle, siinä kaikki.

Käyttöapu
Suunniteltu olemaan kaikkien käytettävissä.

Mielestämme tekno­logia on voimallisimmillaan silloin, kun kaikki voivat käyttää sitä. Sen vuoksi iPad minissä on käyttöapu­ominaisuuksia, joilla tuetaan näköön, vuorovaikutukseen, kuuloon ja oppimiseen liittyviä erityistarpeita. Siinä on muun muassa VoiceOver, joka kertoo, mitä näytöllä tapahtuu, sekä kytkinohjaus, joka mahdollistaa iPad minin hallitsemisen sitä koskettamatta.

Huomioi, että kuva on suuntaa-antava ja varsinainen tuote saattaa ulkoasultaan poiketa tuotekuvasta (esim. tietokoneisiin ei välttämättä sisälly näyttöä, vaikka kuvassa sellainen olisikin). Jos tuotenimikkeessä on eri tiedot kuin tuotekuvauksessa, tuotenimikkeen tieto on oikein. Jos jokin asia jää epäselväksi, lähetä sähköpostia tukeen ennen tuotteen tilaamista.